Våra tjänster

Lackering

Vi utför det mesta inom lackering och är även extern billackering åt flera plåtverkstäder. Allt ifrån minsta lilla detalj till hellackering av bilar, båtar, motorcyklar och fälgar. Även trä och metallkonstruktioner.

Försäkringsskada

Om du fått en skada på din bil är allt du själv behöver göra att anmäla den till ditt försäkringsbolag. Därefter bedömer vi omfattningen och beräknar kostnaden. Mindre skador klarar vi oftast på två till fyra arbetsdagar. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi reparera de flesta skador och bilmärken.

Plastreparation

Vi är medlemmar i Bilplastteknik och är därmed godkända av samtliga försäkringsbolag att reparera och bedöma skador på bilens plastdetaljer.

MicroRepair

Vid mindre skador kan vi utföra professionella lackbättringar bara inom det skadade området utan att demontera och lackera hela detaljen. Detta är den mest kostnadseffektiva metoden vid reparation av lättare skador på exempelvis bilens stötfångare och nedre detaljer. Priserna varierar beroende på omfattning, från 1500 kr. upp till 3000 kr. Ofta kan du få tillbaka bilen redan samma dag och senast dagen efter.

Rekond

När det gäller vissa typer av skador kan det räcka med maskinpolering och vaxning utan att man behöver lackera. Vi har ingen fast prislista på detta men vi lämnar alltid en skriftlig prisuppgift innan arbetet påbörjas.

Transport

Om du lämnat din bil till någon av våra duktiga samarbetspartners hämtar och lämnar vi tryggt och säkert din bil på deras verkstad. Antingen med vår egen specialbyggda biltransport med kapell eller med något av de lokala bilbärgningsbolagen vi också samarbetar med.

Låt oss bli din samarbetspartner